Hvem vinder EM i fodbold 2024?

EM 2024
Hvem vinder EM i fodbold 2024?
Henrik Andersen
-
02/04/2024
-

Denne sommer er det endelig tid til en ny udgave af det europæiske herrefodboldmesterskab, og seerne har sandsynligvis meget at se frem til. For os danskere er det selvfølgelig ekstra sjovt, at Danmark vil være med i kampen om at vinde en medalje. Hvis du endnu ikke er begyndt at fordybe dig i turneringen, er det nu, du skal begynde at tage stilling.

Blandt fodboldelskere er der intet bedre end at blive revet med i et stort mesterskab, hvor hver kamp er af allerstørste betydning. Her får vi sporten at se på sit allerhøjeste niveau og oplever atmosfæren på sit mest specielle. Mesterskaber betyder også spændende tider for dem, der kan lide at satse på de største kampe. Hvis du selv overvejer at øge spændingen med betting denne sommer, så kan du besøge https://www.casino24.dk/ og allerede nu begynde at tænke over, hvad dine første træk skal være.

De vinder ifølge eksperterne

Før hver turnering er det tradition at forsøge at gætte, hvem der ender med at blive vinderen. Du har sandsynligvis allerede siddet på dit værelse brainstormet en del, og måske er dit gæt i overensstemmelse med eksperternes, der sætter oddsene. Ifølge dem vil vi se England løfte trofæet, når Euro 2024 afsluttes.

De tror, at nationen, der er blevet kendt for at underpræstere i de største mesterskaber, nu har fået nok brikker på plads til at kunne hive guldet hjem. Under manager Gareth Southgate har de ikke særlig ofte spillet sprudlende fodbold. I stedet har de sat et defensivt og pragmatisk præg på den måde, de spiller på, hvor de sætter deres lid til, at mængden af talent vil gøre den afgørende forskel. Nu vurderes det, at England har bygget en stærk nok base med masser af skarpe talenter til at kunne besejre enhver modstand.

Hold, der kan udfordre England

Men bare fordi eksperterne tror, at England vil vinde deres første europamesterskabsguld, betyder det ikke, at de forventes at gøre det uden modstand. Bookmakerne placerer flere lande i top, som kan udfordre England. Lige bag England på listen over favoritter finder vi Frankrig med den evigt truende Kylian Mbappé i frontlinjen. De tror også, at værtsnationen Tyskland kan gå hele vejen og vinde mesterskabet. Deres trup består ikke af deres stærkeste generation i nyere historie, men de er kendt for at være gode med bolden og samtidig have den mentalitet, der kræves for at løbe fra enhver modstander.

Længere nede på listen over årets favoritter finder vi Spanien og Portugal blandt de fem bedste kandidater. Ligesom Frankrig og Tyskland har de tidligere vundet mesterskabet og ved udmærket, hvad der kræves for at afslutte et mesterskab som vindere.

Hvad kan vi forvente af Danmark?

Da Sverige ikke formåede at få en plads ved Europamesterskabet 2024, er Danmark utvivlsomt det skandinaviske land, der har mest pres på sig for at gøre det godt. Men hvor godt det vil gå, er endnu uvist. Deres seneste verdensmesterskab endte i stor skuffelse, da de kun formåede at tage ét point i en 0-0 kamp mod Tunesien.

I hvert fald mener eksperterne, at Danmarks landshold kan overraske og levere et stærkt EM, som meget vel kunne føre dem til en kvartfinale. De placerer dem i skrivende stund inden for top ti, i samme pulje som Italien, Kroatien, Tyrkiet og Holland.

Hvis vi ser på Danmarks gruppe, har de meget gode chancer for at avancere, uden at det behøver at være for tæt. Ud over favoritterne England står de over for Serbien og Slovenien, to lande, som de forventes at slå. Hvis Danmark bare kan sørge for at komme forbi gruppespillet og videre til knockout-runderne, ved enhver, der har levet længe nok, og nok især vi danskere, at fodbold er en utrolig sport, hvor alt kan ske.

Det er klart, at dem, der ønsker at satse på mesterskabets største kampe, har meget at kaste sig over. Det vil være alt andet end let at få scoren rigtig, da flere af kampene forventes at være virkelig jævnbyrdige. Måske vil du gøre det rigtige ved at engagere dig i live-betting i løbet af turneringen, så du oddser baseret på, hvad der sker i kampene, i stedet for at forsøge at forudsige en vinder på forhånd.

Når sæsonerne i klubligaerne nærmer sig afslutningen, ser vi frem til med spænding at følge EM i Tyskland. Mesterskabet starter den 14. juni og løber præcis en måned, frem til og med den 14. juli.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!