Egyptens landsholdstrøjer

Fan af Egyptens fodboldlandsholdEgypten var det første landshold med arabisk og afrikansk oprindelse til at deltage ved et VM. Siden har de været med til hele 3 VM slutrunder, og de har samtidig rekorden for flest Africa Cup of Nations pokaler, som de har sejret i syv gange.

Selvom Egypten har været med ved flere VM slutrunder, er det dog aldrig lykkedes for dem at komme videre fra de indledende kampe, og landet har stadig sin første sejr under VM til gode. Her har de haft større succes under Africa Cup of Nations, hvor man senest vandt pokalen i 2010.

Se udvalget af Egypten landsholdstrøjer her.

Store spillere for Egypten

En af de helt store ikoner for Egyptens landshold er Ahmed Hassan, der har rekorden som den spiller med flest landskampe for et afrikansk land. De 184 kampe betyder også en samlet fjerdeplads af landsholdsspillere med flest kampe i hele verden. En anden pudsig rekord sidder den tidligere målmand Essam El Hadary på, da han med sine 45 år blev den ældste spiller til et VM nogensinde i 2018.

Vi kan dog ikke nævne det egyptiske landshold, uden at nævne superstjernen Mohamed Salah samt øvrige profiler som Hossam Hassan, Hassan El Shazly, Ahmed Fathy og Wael Gomaa.

Egyptens landsholdstrøje gennem tiden

Logoet for det egyptiske fodboldforbund bestå af sort, hvid, grøn og rød. Alle farverne har gennem tiden også været repræsenteret på den egyptiske landsholdstrøje. I mange år har trøjens grundfarve været rød, men helt i starten var det faktisk den grønne farve, der strålede på egypternes trøje.

Den grønne farve blev dog sorteret groft fra, og siden 1950’erne har trøjen primært været rød, typisk med enten hvide eller sorte detaljer på sig.

Gennem årene har det primært været adidas og Puma, der har stået for at designe trøjerne som værende sponsorer af nationaldragten.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps