Saudi-Arabiens landsholdstrøjer

Fan af Saudi-Arabiens fodboldlandsholdSelvom du har hånden på kogepladen, er det nok begrænset med spillernavne, du kan nævne fra den nuværende Saudi-Arabien trup. Men det skal ikke tage noget fra, at landet er begyndt at deltage i flere og flere slutrunder, og derfor skal du naturligvis også have mulighed for at finde din Saudi-Arabien landsholdstrøje her, hvis du mangler den til samlingen.

Saudi-Arabien var med i sit første VM i 1994, og har siden da været kvalificeret en håndfuld gange. Det bedste resultat fra deres side kom også i deres første VM. Her slog man Marokko og Belgien i gruppespillet og kom til ⅛ finalerne, hvor man desværre røg ud til Sverige.

Se udvalget af Saudi-Arabien landsholdstrøjer her.

Store spillere for Saudi-Arabien

De helt store rekordindehavere på Saudi-Arabiens landshold skal findes blandt de nu pensionerede spillere. Det er fx Mohamed Al-Deayea, der har rekorden for flest kampe med hele 178 stykker. Kigger vi på rekorden for flest mål, er det Majed Abdullah, der i sine 116 kampe nåede at score hele 72 kasser.

Af navne med mange kampe og mål i benen for Saudi-Arabiens landshold finder vi også spillere som Mohammed Al-Khilaiwi, Sami Al-Jaber, Abdullah Zubromawi, Osama Hawsawi, Yasser Al-Qahtani og Obeid Al-Dosari.

Derudover har Saudi-Arabien primært spillere med fra den hjemlige liga, så de nuværende profiler på holdet skal findes i den.

Saudi-Arabiens landsholdstrøje gennem tiden

Det er de grønne og hvide farver, der har været brugt til at lave Saudi-Arabiens trøje gennem tiden. De er alle lavet med udgangspunkt i landets flag, og ligesom med alle andre trøjer er den også kun blevet mere strømlinet og elegant med tiden. I de sidste mange år har de kørt med en hvid trøje med grøn krave/hals og grønne markeringer ved ærmerne.

Både adidas og Puma har været ansvarshavende for udviklingen af trøjens design før i tiden, men det har været Nikes ansvar siden 2013 at lave landets landsholdstrøje.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps