Engelske fodboldklubber og klubtrøjer

Engelske klubtrøjer er nok nogle af de fodboldtrøjer, der bliver solgt flest af verden over. Det er her, mange af de største klubber i verden befinder sig, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at de indtager toppen, når det kommer til mængden af klubtrøjer solgt gennem de sidste mange år.

Se udvalget af engelske klubtrøjer her.

I England finder vi topklubber som Manchester United, Chelsea, Manchester City, Liverpool, Arsenal og Tottenham. Her på siden hjælper vi dig med at finde klubtrøjer fra alle disse klubber samt mange andre af de klubber, du finder i den engelske Premier League og til tider også i nogle af de lavere divisioner.

I løbet af de seneste år er der også kommet mange danskere ind i Premier League igen, og der har generelt været en lang række danskere forbi den bedste engelske række gennem tiden. Det har bl.a. været Peter Schmeichel, Mikkel Bischoff, Jesper Grønkjær, Christian Poulsen, Daniel Agger, Kasper Schmeichel, Mathias Zanka Jørgensen, Andreas Christensen, Christian Eriksen, Mathias Jensen og mange andre spillere, der enten har optrådt eller nu optræder i en af de bedste engelske klubber. Og mon ikke at de røde og hvide farver kommer til at sætte et præg på engelsk topfodbold over de næste mange år også?

Holder du med en af de største engelske klubber, og er det på tide at få købt dig en ny spilletrøje til samlingen, er det jo bare med at finde din nye trøje her. Husk at du også kan finde engelske fodboldtrøjer til kvinder og børn, samt en masse træningstøj fra de engelske storklubber. Op til hver sæson bliver der sendt en ny trøje på gaden fra alle klubberne, så har du endnu ikke fået fingrene i den nyeste klubtrøje fra den engelske klub, du troligt følger, er det måske på tide at få den handlet.

Viser alle 408 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps