Argentinas landsholdstrøjer

Fan af Argentinas fodboldlandsholdDer er ingen tvivl om, at Argentina har et af de mest ikoniske landshold nogensinde set i international fodbold. De har om nogen historien med sig, og Diego Maradona epoken blev så fint overtaget af den måske endnu mere legendariske Lionel Messi, der stadig er aktiv for landsholdet i dag, og som sidder på rekorden for flest kampe og flest mål for holdet.

To gange i historien er det lykkedes Argentina at vinde VM i fodbold, mens man yderligere to gange er endt med en sølvmedalje. Sejrene kom i hhv. 1978 på hjemmebane i Argentina og 1986 i Mexico.

Se udvalget af Argentinas landsholdstrøjer her.

Store spillere på det argentinske landshold

Vi har allerede været forbi to af de helt store ikoner på det argentinske landshold gennem tiden, nemlig Diego Maradona og Lionel Messi. Men det betyder jo ikke, at der ikke også har været mange andre store spillere i den lyseblå og hvide nationaldragt gennem årene.

Af andre ikoniske legender bør vi naturligvis også nævne spillere som Javier Mascherano, Javier Zanetti, Ángel Di María, Roberto Ayala, Sergio Agüero, Oscar Ruggeri, Sergio Romero, Nicolás Otamendi, Gabriel Batistuta, Hernán Crespo, Gonzalo Higuain, Leopoldo Luque og Luis Artime. Der vil uden tvivl være kamp om pladserne, hvis man skulle sætte et all-star hold med disse navne.

Argentinas landsholdstrøje gennem tiden

Argentina er kendt for at spille i en spilletrøje med lyseblå og hvide vertikale striber. Dertil er der typisk også detaljer i sort på trøjen, der typisk matcher til dragtens shorts.

De første billeder af den blå og hvide dragt stammer fra 1908, og i mange år var den helt simpel med bare det argentinske logo på brystet.

Siden da er designet blevet gjort mere stilrent og moderne, men der tages stadig udgangspunkt i det klassiske valg. Siden adidas for første gang lavede trøjen i 1974, har de stået for mange af de klassiske trøjer til det argentinske landshold. Men også Rebook og Le Coq Sportif har været inde over.

Viser alle 18 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps