Klaphat

Hvis der er en beklædningsgenstand, vi er kendte for at bruge i Danmark, er det den røde og hvide klaphat. Den er efterhånden blevet et allemandseje og bruges af mange fans, hver eneste gang vores landshold spiller. Har du endnu ikke fået købt din helt egen røde og hvide klaphat, er det da ved at være på tide, så du også kan være klædt ordentligt på, næste gang du fx skal i Telia Parken og se de danske herrer eller kvinder spille.

Klaphatten går naturligvis også perfekt sammen med en dansk landsholdstrøje, hvis du endnu ikke har fået anskaffet dig sådan en.

Se udvalget af klaphatte her.

Da danskerne begyndte at gå med klaphat

Den oprindelige klaphat blev opfundet i 1981 af kunstneren Peter Wendelboe, men dengang havde den intet at gøre med fodbold eller sport. Det var først ved EM i 1984, at to studerende to patent på idéen om en rød og hvid klaphat. I 1986 blev den for alvor danskernes favorit, da vi var med til VM i Argentina.

Med sejre over hold som Skotland, Uruguay og ikke mindst Vesttyskland kom der virkelig vind i sejlene for de danske herrer, og de røde og hvide klaphatte sprøjtede ud til de danske roligans.

Når du vil være klædt i rødt og hvidt fra top til tå

Selvfølgelig findes der også røde og hvide huer, kasketter og hvad du nu ellers kan finde af hovedbeklædning. Men der er altså ikke noget, der kommer op på siden af den røde og hvide klaphat, og du må altså eje sådan en, hvis du en dag har i sinde at tage på stadion for at se det danske landshold spille.

Med rød og hvid maling i ansigtet, en dansk landsholdstrøje og det gode humør, bliver du ikke til at skyde igennem, når du tropper op med prikken over i’et til en dansk landskamp – nemlig klaphatten.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!