Polens landsholdstrøjer

Fan af Polens fodboldlandsholdPolen har før været et af verdens fem bedste hold på FIFA’s verdensrangliste, og gennem de senere år har de også været gode til at kvalificere sig til både VM og EM slutrunder. Det skyldes i høj grad måske landets største landsholdsprofil nogensinde, som vi nok skal vende tilbage til om lidt.

På medalje fronten kan Polen bryste sig af hele to VM medaljer – nemlig to bronzemedaljer, de fik i hhv. 1974 og 1982. Til EM har det bedste resultat til dato været en kvartfinale under EM 2016.

Se det store udvalg af Polens landsholdstrøjer her.

Store spillere for Polens landshold

Når vi snakker store spillere for Polens landshold, kommer vi ikke uden om en helt særlig spiller, der har spillet en utvivlsom afgørende rolle for både sit landshold, men i særdeleshed også sine klubhold gennem karrieren. Det er naturligvis Robert Lewandowski, der er tale om, og han er uden sammenligning også den mest scorende polske landsholdsspiller nogensinde, og samtidig har han også rekorden for flest kampe for holdet.

Holdet kan jo desværre ikke bestå af ham alene, så der er naturligvis også nogle andre polske spillere, der skal nævnes, når vi snakker stjerner på det polske landshold gennem tiden. Det kan være spillere som Kamil Glik, Jakub Błaszczykowski, Grzegorz Lato, Grzegorz Krychowiak, Jacek Bąk og Michał Żewłakow.

Polens landsholdstrøje gennem tiden

Polens landsholdstrøje har gennem årene været utrolig simpel og ligetil. Trøjen har altid været designet med udgangspunkt i de røde og hvide farver fra landets flag, og udviklingen har gennem årene været at gå mere og mere over til den hvide farve som grundfarve, mens detaljerne har været lavet i rød.

Både adidas, Puma, Lotto og Tico har været sponsorer af trøjen, men siden 2009 har det altså været Nike, der har stået for at lave Polens flotte landsholdstrøje, som du kan finde her hos os.

Viser alle 28 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps