Tyske fodboldklubber og klubtrøjer

Tysklands flagVores naboer mod syd har i mange år været lige et hak bedre til det med at spille fodbold. Det er også en af grundene til, at nogle af verdens klubhold er at finde i den tyske Bundesliga. I årtier har de tyske mandskaber været at finde i toppen på den europæiske scene, og de tyske storklubber har da også hevet sin andel af europæiske trofæer hjem til landet – herunder de tre klubber Bayern München, Borussia Dortmund og Hamburger SV, der alle har hevet mindst en Champions League titel med sig hjem.

Er du på udkig efter en klubtrøje fra Bundesligaen, behøver du ikke at lede meget længere. Vi har nemlig samlet et solidt overblik over de mange tyske klubtrøjer lige her, som du kan gå i gang med at kigge i.

Se udvalget af de tyske klubtrøjer nu.

Selvfølgelig er det storklubben Bayern München, der trækker alle de store overskrifter på den internationale scene, og det er da også klubben fra det sydtyske, der har stillet sig øverst på skamlen i de sidste mange år, når vinderen af Bundesligaen er blevet kåret.

Dog er der også en lang række andre tyske klubber, vi bestemt ikke må glemme, og som du også kan finde trøjer fra her på siden. Det er bl.a. Borussia Dortmund, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt, Borussia Mönchengladbach og Hoffenheim.

Hvis du køber dig en tysk klubtrøje, er du ikke den første dansker, der trækker i sådan en. Gennem tiden har der været mange store danske navne, der har lagt vejen forbi Bundesligaen. Vi kan i flæng nævne spillere som Yussuf Poulsen, Jesper Lindström, Allan Simonsen, Ebbe Sand, Brian Laudrup, Jesper Grønkjær, Christian Poulsen, Søren Larsen og mange, mange flere.

Så uanset om du vil have den mest vindende klubtrøje i form af Bayern Münchens, eller om du mere er til en af de andre tyske klubtrøjer, er du få klik fra at finde den her på siden.

Viser alle 193 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps