Spanske fodboldklubber og klubtrøjer

Spaniens flagFra Messi til Cristiano Ronaldo, Michael Laudrup, Ronald Koeman, Ronaldinho, David Beckham, Diego Simeone og mange, mange flere. Legenderne står i kø, når det kommer til at sætte navne på de mange verdensklasse spillere, der har trådt deres skridt på blandt andet Santiago Bernabéu, Camp Nou, Estadio Vicente Calderón, Mestella og El Madrigal. Spanien har i mere end hundrede år været hjemsted for nogle af klodens bedste fodboldspillere og fodboldklubber samt, selvfølgelig, en lang række af de mest fortryllende og spektakulære fodboldtrøjer gennem tiden. Og der er nok en stor chance for, at du på et eller andet tidspunkt har trukket en Real Madrid eller en Barcelona trøje over hovedet.

Se udvalget af spanske klubtrøjer her.

Det er især de to klubber, Real Madrid og FC Barcelona, der har sat sit præg på spansk fodbold. Dog må vi heller ikke glemme nogle af de mange andre traditionsklubber, der også har blandet sig i topstriden i spansk fodbold gennem de sidste årtier. Klubber som bl.a. Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Villarreal og Athletic Bilbao, bare for at nævne nogle af dem – klubber som du også kan finde trøjer fra her på siden.

Selvom vi ikke må glemme mange af de andre spanske klubber, kommer det nok ikke som den helt store overraskelse, at det er de to giganter i spansk fodbold, der står for salget af langt de fleste spanske fodboldtrøjer. Og mon ikke, at der gennem tiden har stået Ronaldo og Messi på en god portion af dem?

Har du allerede rigeligt med enten Real Madrid eller FC Barcelona trøjer, er det måske på tide at tilføje en anden spansk klubtrøje til din samling. Det kan være, at du skal til at være en del af Den Gule Ubåd, eller måske vil du prøve at trække den elegante rød- og hvidstribede Atletico Madrid trøje over hovedet for første gang. Du finder i hvert fald et enormt udvalg af de spanske klubtrøjer lige her.

Viser alle 266 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps