Hollandske fodboldklubber og klubtrøjer

Hollands flagHolland har i mange år været hjemsted for noget af det bedste fodbold, der bliver spillet i hele verden. Mange ser på de hollandske fodboldklubber som talentfabrikker, men det betyder ikke, at de ikke formår at præstere på et utroligt højt niveau år efter år.

Du er næsten garanteret fodbold i verdensklasse, uanset om du så kommer en tur på Johan Cruijff Arena, Philips Stadion eller Alkmaarderhout. Den hollandske Eredivisie sprudler af fodboldmagi, og du er altid garanteret underholdning i topklasse, hvis du enten tager på fodboldtur til Holland eller bare zapper om på en hollandsk fodboldkamp i fjernsynet.

Se det store udvalg af hollandske fodboldtrøjer her.

I Holland er der en håndfuld store klubber, der har det med at løbe med trofæet. Ofte er det Ajax eller PSV, men også Feyenoord, FC Twente eller AZ Alkmaar kan fra tid til anden blande sig i topstriden, og om ikke andet så gøre det sværere for de to giganter at vinde trofæet igen i år.

Mange af de hollandske verdensstjerner har det med at starte og måske endda også slutte karrieren hjemme i Holland. Men også mange talenter med andet pas end hollandsk søger mod tulipanlandet for at blomstre op og tage skridtet videre som professionel fodboldspillere. Særligt Ajax Amsterdam er kendt for at skabe det ene talent efter det andet – tit også danske stjerner.

Kigger vi i historiebøgerne over spillere, der har optrådt i den hollandske liga, finder vi ikoniske navne som Edwin van der Sar, Frank de Boer, Frank Rijkaard, Johan Cruijff, Marco van Basten, Romário, Mark van Bommel, Phillip Cocu, Jan Heintze, Jon Dahl Tomasson, Zlatan Ibrahimovic, Ruud Gullit, Pierre van Hooijdonk, Søren Lerby, Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, Ronald Koeman, Wesley Sneijder, Dennis Bergkamp, Frank Arnesen og mange, mange flere.

Så har du endnu ikke fået dig en trøje fra den hollandske Eredivisie endnu, er det bare på tide at få den købt til samlingen.

Viser alle 31 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps