Danmarks landsholdstrøjer

Mangler du den helt rette trøje, når du skråler med på “Vi er røøøøøde, vi er hviiiide” er du havnet det rette sted. Her har vi nemlig samlet et godt overblik over de mange danske landsholdstrøjer, som du kan kigge nærmere på. Du kan finde alt fra de helt nye versioner, som spillerne skal have på til den næste slutrunde, samt mange af de gode gamle klassikere, der med tiden er blevet udgivet på ny, fordi der har været så stor interesse for retro-trøjerne.

Se udvalget af Danmarks landsholdstrøjer her.

Der er et yndigt land – og en yndig spillertrøje gennem tiden

Her i Danmark kan vi være glade for, at vi altid har haft en ret fed landsholdstrøje. Vi danskere har altid båret den med en vis stolthed, når vi har den på uden for banen, og det samme har altid gjort sig gældende for spillerne, når de har trukket i den rigtige trøje, inden de er gået på banen.

Det har altid været de røde og hvide farver, der har skabt trøjen – fra den symmetriske Hummel trøje til VM i 1986 til den røde trøje med hvide ærmer og hvidt logo, vi bar under EM 2021. Indimellem har der dog sneget sig andre farver ind – dog primært på udebanetrøjen, som fra tid til anden har haft sort eller mørkeblå som sin sekundære farve, i stedet for den røde farve. I lang tid har det dog været en helt hvid trøje, med røde detaljer, der har fungeret som vores udebanetrøje.

Træk i samme trøje som Preben Elkjær, Peter Schmeichel eller Christian Eriksen

Den danske landsholdstrøje er en ære at spille i for alle dem, der har haft muligheden for det. Helt fra Preben Elkjær og Michael Laudrup til Stig Tøfting, Kasper Schmeichel og Christian Eriksen. 

Alle de store spillere har båret nationaldragten med både stolthed og ærefrygt, og trøjens betydning for hele landet mærker du også selv, når du iklæder dig den røde og hvide gevandter.

Viser alle 18 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps