Senegals landsholdstrøjer

Fan af Senegals fodboldlandsholdSenegal har en relativ kort historik ved VM i fodbold. Op til 1966 talte det som en del af Frankrig, så der kunne landet ikke deltage selvstændigt ved VM slutrunderne. Og herefter skulle der gå mange årtier, før Senegal for første gang var en del af verdensmesterskaberne, nemlig ved VM 2002 i Sydkorea og Japan, hvor man kom helt til kvartfinalerne.

Derudover lykkedes det også Senegal at være med til VM i 2018 samt 2022. I moderne tid lykkede det også for Senegals landshold at vinde Africa Cup of Nations for første gang i 2021, hvor man ellers før kun har fået to sølvmedaljer i de sidste 60 år. Så det er en stor ting, at holdet har kvalificeret sig til to VM slutrunder i streg (2018 og 2022).

Se udvalget af Senegals landsholdstrøjer her.

Store spillere på Senegals landshold

Den helt store stjerner på holdet må jo nok siges at være Sadio Mané, der har klubber som Liverpool og Bayern München på CV’et. Han er også holdets absolutte topscorer gennem tiden med over 34 mål.

Af andre store navne for Senegal gennem tiden kan vi nævne Idrissa Gueye, Henri Camara, El Hadji Diouf, Papa Bouba Diop, Mamadou Niang, Papiss Cissé, Moussa Konaté og Mamadou Diallo.

Senegals landsholdstrøje gennem tiden

Senegals logo består af en masse gule, grønne og røde farver, og de har virkelig været gode til at få alle farverne repræsenteret i deres trøjer gennem tiden.

Trøjen er som oftest helt hvid, men så med en række flotte og farverige detaljer i de førnævnte tre farver. Det sås bl.a. tydeligt på deres VM trøje i 2002, og Puma har også formået at lave en rigtig flot trøje til VM 2022.

Det var Le Coq Sportif, der stod for trøjen i 2002, mens der har været Puma på trøjen i både 2018 og 2022.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps