Spaniens landsholdstrøjer

Fans i spanske landsholdstrøjerDen 25. maj 1913 spillede Spanien deres første officielle internationale fodboldkamp, og siden da må man sige, at de om nogen har fået fuld valuta for pengene på deres landshold.

Med et VM trofæ og hele tre guldmedaljer fra EM er det et af de mest vindende landshold i Europa, og de har gennem tiden haft nogle af de absolut bedste spillere i startopstillingen. Der er ikke mange andre landshold, der ser frem til at støde ind i Spanien på banen, uanset om det så er til VM, EM eller bare i en kamp under Nations League.

Se udvalget af Spaniens landsholdstrøjer her.

Holdinfo

Spain
Klubnavn:
Spanien
Etableret:
1913
Stadion
Navn:
Estadio Santiago Bernabéu
Adresse:
Avenida de Concha Espina 1, Chamartín, Madrid
Kapacitet:
85.454
Underlag:
Græs
Estadio Santiago Bernabéu

Vil du gerne have en ny Spanien trøje til samlingen, så tjek udvalget her.

FAQ om Spaniens fodboldlandshold

Hvornår spiller Spanien?
Spanien har i øjeblikket ingen kommende kampe.
Hvem er træner for Spanien?
Luis Enrique Martínez García er nuværende træner for Spanien.
Hvornår blev Spanien grundlagt?
Spanien blev grundlagt i 1913.
Hvor mange er der plads til på Spain's stadion?
Spain's stadion hedder Estadio Santiago Bernabéu og har en stadionkapacitet på 85.454 tilskuere.
Hvor kan man købe en Spanien trøje?
Du kan købe en officiel Spanien trøje i flere forskellige webshops. De fleste steder kan du både få officielle spillernavne, eller dit eget navn, på trøjen. Køb en Spanien trøje med tryk i udvalget her.

Store spillere på Spaniens landshold

Det spanske fodboldlandshold gemmer på et utal af profiler og ikoniske spillere, både i nutiden, men i særdeleshed også hvis man åbner en historiebog eller to omkring spansk fodbold.

Den spiller med absolut flest kampe er den stadigt aktive Sergio Ramos, stærkt efterfulgt af Iker Casillas og Sergio Busquets. Og selvom Ramos er forsvarsspiller, har han stadig formået at kæmpe sig ind i top 10 på listen over mest scorende spanske spiller nogensinde. Denne liste er dog toppet af David Villa med 59 mål i sine 98 landskampe.

Af andre store spanske navne i historien finder vi Xavi, Iniesta, David Silva, Raúl, Fernando Torres, Cesc Fabregas, Xabi Alonso, Fernando Hierro, Fernando Morientes, Álvaro Morata, Alfredo Di Stéfano og mange, mange andre.

Spaniens landsholdstrøje gennem tiden

Spanien har altid haft en meget unik landsholdstrøje, da der ikke er mange andre, der har de samme nuancer af rød og orange i deres design. Den er altid unik, og når du ser farverne på den spanske trøje, er du ikke i tvivl om, hvad det er for en landsholdstrøje. Så genkendelig er den.

Det er gerne den røde farve, der er grundfarven på trøjen, og så bruge den orange farve til at skabe flotte detaljer på den.

Det har siden 1991 været adidas, der har stået for at skabe den flotte nationaldragt.

Viser alle 18 resultater

Spillertruppen

Copyright 2023 - Pilanto Aps