USA landsholdstrøjer

Fans af USA's fodboldlandsholdI USA er der mange andre sportsgrene, der fylder noget mere end deres landshold i fodbold. Basketball, amerikansk fodbold, ishockey og baseball er alle langt større i USA. Men det betyder ikke, at landet ikke har vist fanen frem ved fodbold slutrunder, og at de ikke har haft store og ikoniske spillere på holdet gennem tiden.

Holdet nåede til semifinalerne ved VM tilbage i 1930, og i nyere tid var man med i kvartfinalen under VM i Sydkorea og Japan i 2002. Ved landets eget værtskab af VM i 1994 kom man til ⅛-finalerne, og allerede nu ser man frem til at være vært igen i 2026 sammen med Mexico og Canada.

Se udvalget af USA landsholdstrøjer her.

Store spillere for USA

Selvom det amerikanske landshold i fodbold ikke har de store trofæer at prale med, har de dog stadig haft mange gode spillere på holdet, hvor en god portion af dem har spillet inden for europæisk topfodbold.

Kigger vi på rekorden for antallet af kampe, er den at finde hos Cobi Jones i perioden 1992-2004. Derudover kan ikoniske spillere som Clint Dempsey og Landon Donovan nævnes, der sammen deler rekorden for flest mål på det amerikanske landshold med 57 kasser. Dempsey gjorde det dog i 16 færre kampe. Og så må vi ikke glemme navne som Christian Pulisic, Tim Howard og Jozy Altidore.

USA landsholdstrøjen gennem tiden

USA landsholdstrøjen har været gennem mange forskellige designs gennem tiden. Ofte er den helt hvid med det amerikanske flag som symbol på trøjen. Men den har også været med røde og hvide striber, blå, blå og røde striber og meget andet. I dag er man gået tilbage til den helt hvide trøje med få blå og røde detaljer for at bruge alle farverne fra landets flag.

Før i tiden var adidas sponsor på trøjen, men siden 1995 har det været den amerikanske gigant Nike, der har stået for den.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps