Japans landsholdstrøjer

Fan af Japan fodboldlandsholdJapan kvalificerede sig til sit første VM i 1998, og siden da har landet været med til intet mindre end syv VM slutrunder i træk. Det er dog aldrig blevet til mere end ⅛ finalerne, hvilket man formåede i både 2002, 2010 og 2018.

Anderledes succes har man haft i AFC Asia Cup, hvor landet har vundet turneringen intet mindre end fire gange, og to gange har Japan været deltagere i Copa America.

Vil du gerne bakke op om Japan til den kommende slutrunde, er du havnet det helt rette sted.

Se udvalget af Japans landsholdstrøjer her.

Store spillere for Japans landshold

Flere af Japans helt store spillere har kun spillet i Japan. Det gælder f.eks. rekordindehaveren af flest kampe på det japanske landshold, nemlig Yasuhito Endo. Rekorden med flest antal mål har Kunishige Kamamoto med 75 af slagsen i sine 76 kampe.

Af øvrige profiler på det japanske landshold gennem historien finder vi Shinji Okazaki, Shinji Kagawa, Yuya Osako, Kazuyoshi Miura, Keisuke Honda, Masami Ihara, Yuto Nagatomo, Shunseke Nakamura og Makoto Hasebe.

Japans landsholdstrøje gennem tiden

Den japanske landsholdstrøje er en af de landsholdstrøjer, der ofte skifter design. Den har været at finde i mange forskellige versioner, og selvom landets flag er rødt og hvidt, optræder holdet ofte i blå farver. Holdet går også under kælenavnet Samurai Blue. Tit ses den blå trøje også kombineret med enten røde eller hvide detaljer fra landets flag.

I en kort periode omkring 1990 spillede landet i helt røde farver, men man vendte hurtigt tilbage til det blå design igen, som har været det primære farvevalg siden starten af 1990’erne.

Landet har skiftevis gjort brug af hhv. adidas, Puma og Asics som sponsor til trøjen. Siden 1999 har det dog været adidas, der har haft den rolle, og det er bl.a. også dem, der står bag deres trøjen til VM i Qatar 2022.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps