Brasiliens landsholdstrøjer

Fan af Brasiliens fodboldlandsholdEr du på udkig efter Brasiliens landsholdstrøje, så du kan være helt klar til at heppe på brasiliansk samba bold til den næste slutrunde, hjælper vi dig gerne på vej. Herunder kan du se et udvalg af landsholdstrøjer fra det brasilianske fodboldlandshold, og du kan nemt finde de brasilianske landsholdstrøjer til både herrer og damer.

Se udvalget af Brasiliens landsholdstrøjer her.

Mange store spillere har båret den gule nationaldragt

Brasilien er om nogen et land, der har opfostret mange talentfulde fodboldspillere gennem tiden. Og alle de store spillere har naturligvis også været en tur forbi landsholdet og dermed trukket i den gule trøje på vegne af fædrelandet. På grund af de mange verdensstjerner, der har været på holdet gennem tiden, er det brasilianske landshold også blevet et af de mest populære landsholds i verden.

Det har ikke altid været en dans på roser for landsholdet, men på trods af fadæser som bl.a. 7-1 nederlaget til Tyskland under VM i deres eget land i 2014, er det primært positive oplevelser og triumfer, man husker det brasilianske landshold for.

Hvad spillere som Pelé, Romário, Ronaldinho, Ronaldo, Neymar, Cafu og Roberto Carlos har bedrevet i den flotte, gule nationaldragt, betyder meget mere for både brasilianerne, men også for resten af verdens fodboldelskere.

Den brasilianske landsholdstrøje gennem tiden

Selvom mange forbinder Brasiliens landsholdsdragt med en gul trøje og blå shorts, startede landet faktisk med at brillere på banen i en hvid trøje med blå krave. Først i 1954 optrådte det brasilianske landshold i den nu så velkendte gule trøje. Trøjen er i dag kendt for at fremstå sammen med et par blå shorts, og på trøjen er der gerne grønne detaljer, så alle de tre primære farver fra landets flag er repræsenteret i nationaldragten.

Siden Nike kom på trøjen som sponsor i 1997, er der ikke sket det store med trøjens design. De grønne detaljer kan variere fra år til år. I 2002, da Brasilien vandt VM i Sydkorea og Japan, var der fx grønne striber ned langs brystkassen og ved halsen. I dag er trøjen primært gul, og de grønne detaljer er blevet mindre synlige i form af en grøn krave og en grøn afslutning på ærmerne.

Viser alle 24 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps