Belgiens landsholdstrøjer

Fan af Belgiens fodboldlandsholdDe Røde Djævle fra Belgien har været noget af et elevator mandskab på den internationale FIFA rangliste for landshold. I dag har de et pragtfuldt landshold og spiller en god omgang fodbold, der har gjort dem til et af de bedste mandskaber i verden. I 2022 har de været nummer to, men til sammenligning lå de som nummer 71 i 2007.

Derfor er det også bare fedt at følge med i, hvor godt det er gået dem siden deres laveste FIFA placering nogensinde. De er om nogen blomstret op, og de har siden spillet både semifinaler og kvartfinaler til VM og EM. Deres nok bedste resultat må være en bronzemedalje til VM i 2018.

Se udvalget af Belgiens landsholdstrøjer her.

Store spillere for Belgien

Mange af de helt store spillere for det belgiske landshold skal nok findes i nyere tid. På landsholdet i disse moderne tider finder vi bl.a. spillere som Romelu Lukaku, Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Axel Witsel, Jan Vertonghen og Dries Mertens. Derudover kan spillere som Timmy Simons og Jan Ceulemans også nævnes.

Vertonghen har rekorden for flest kampe med over 140 optrædener, mens Lukaku sidder på tronen for antal af mål med mere end 68. Begge er stadig på landsholdet og kan øge rekorderne.

Belgiens landsholdstrøje gennem tiden

Det belgiske landsholds logo består jo primært af de tre farver fra flaget, sort, gul og rød. Derfor har Belgiens landsholdstrøje også taget udgangspunkt i netop disse farve, dog med den røde som primær, hvilket også har været med til at give dem kælenavnet De Røde Djævle, som de i øvrigt deler med den engelske storklub Manchester United.

Belgien har haft en lang række forskellige trøjesponsorer til at lave deres dragter. Både Nike, Burrda og Diadora har været i gang, men det er dog adidas, der står bag langt de fleste designs, og som også har været sponsor på trøjen i langt de fleste år.

Viser alle 18 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps