Franske fodboldklubber og klubtrøjer

Frankrigs flagDet er i de franske klubber, at vi finder nogle af verdens største navne og bedste fodboldspillere. Og selvom mange af dem findes i særligt en klub, nemlig PSG, bliver de øvrige Ligue 1 klubber kun styrket år for år. Og i de senere år har andre klubber, herunder bl.a. Lille OSC, vippet PSG af pinden og nuppet mesterskabet for næsen af storklubben.

I den bedste franske række finder vi blandt andet klubberne Paris Saint-Germain, Lille OSC, AS Monaco, Olympique Lyonnais, Olympique de Marseille, OGC Nice og Girondins de Bordeaux – bare for at nævne et par af dem. Flere af dem har tidligere vundet Ligue 1.

Hvis du er på udkig efter en trøje fra en af de franske klubber, behøver du ikke at kigge videre. Vi har her på siden samlet et godt overblik over de mange forskellige klubtrøjer fra det franske, så du kan blive retteligt klædt på til endnu en sæson i Ligue 1.

Se udvalget af franske klubtrøjer her.

Danskere i Ligue 1 gennem tiden

Der er flere danskere, der gennem tiden har været en tur forbi den bedste franske liga. I flæng kan vi blandt andet nævne Kasper Schmeichel, Kasper Dolberg, Martin Braithwaite, Lars Jacobsen, Joachim Andersen, Andreas Cornelius, Daniel Wass, Stephan Andersen, Andreas Bruus, John Sivebæk og mange, mange andre.

De franske klubber er ikke blege for at hive checkhæftet frem og skrive under med danskere, og det er bestemt noget, vi bare skal være glade for. Du kan også vælge at blive den næste dansker, der trækker i en fransk klubtrøje ved at finde din nye trøje her og nu. Så er det helt op til dig, om det skal være en trøje fra PSG, RC Lens, FC Lorient eller en af de mange andre klubber, der hvert år kæmper med om det glorværdige og prestigefyldte Ligue 1 trofæ.

Viser alle 195 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps