Italienske fodboldklubber og klubtrøjer

Italiens flagElsker du Serie A, og spiller dit yndlingshold i den italienske liga, har vi her samlet et udvalg af de flotteste italienske klubtrøjer, som du kan tage et nærmere kig på. Den italienske Serie A er i en liga for sig, og hvor nogle mennesker ikke kan fordrage italiensk fodbold, er der rigtig mange andre, der har Serie A liggende på den øverste hylde over både spansk, engelsk og tysk fodbold.

Se udvalget af italienske klubtrøjer her.

De italienske klubber repræsenterer så meget fodboldhistorie, at det halve kunne være nok. Alt fra deres fankultur til vanvittige præsidenter, skandaler, historiske stadions og ikke mindst deres smukke fodboldtrøjer bringer i samhørighed italiensk fodbold op på et niveau, hvor ikke mange andre lande kan være med.

Italiensk fodbold har igennem tiden været hjemsted for verdensstjerner som Maradona, Preben Elkjær og Cristiano Ronaldo. Fra mastodonterne som Juventus, Inter Milan, AC Milan og Roma til Hellas Verona, Cagliari, Bologna og Torino – klubber hvis mesterskaber ligger mere end 30 år tilbage i tiden. Og så må heller ikke glemme traditionsklubber som Lazio, Fiorentina, Napoli og Udinese.

Mange danskere har gennem tiden også repræsenteret en eller flere italienske klubtrøjer – bl.a. Jon Dahl Tomasson, Martin Laursen, Simon Kjær, Martin Jørgensen, Michael Laudrup, Joakim Mæhle, Christian Poulsen og mange, mange flere.

Vi guider dig på vej til alt fra den sort og hvid-stribede Juventus trøje til den sort og rød-stribede AC Milan trøje, den bordeaux og orange Roma trøje eller måske en lilla Fiorentina klubtrøje eller en lyseblå Lazio trøje. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at trække historiens vingesus over hovedet, når du trækker i en italiensk klubtrøje for første gang. De italienske klubber repræsenterer bare noget helt særligt, og det samme kommer du til at gøre, når du vælger en italiensk klubtrøje frem for eksempelvis en engelsk eller spansk trøje.

Viser alle 364 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps