Landsholdstrøjer fra alverdens fodboldlandshold

Fodboldfans på stadion for at følge deres landholdLandsholdstrøjerne er nok nogle af de trøjer, vi husker bedst. Mange fodbold romantikere har nogle af deres bedste minder fra bl.a. VM og EM slutrunder, og alle kan nok huske den klassiske røde og hvide landsholdstrøje fra EM 1992, som John Faxe Jensen og Brian Laudrup rendte rundt i, den azurblå italienske landsholdstrøje i minimalistisk design fra 2006, eller måske den røde og orange spanske dragt, som Europamestrene fra 2012 havde på, da de bankede Italien 4-0 på det Olympiske Stadion i Kyiv.

Alle har vi vores særlige stunder med de legendariske landsholdstrøjer, og her kan du komme endnu tættere på både de nyeste og klassiske landsholdstrøjer.

Se udvalget af landsholdstrøjer her.

De mange landsholdstrøjer er også altid et spændende punkt op til en slutrunde, hvor mange lande har det med at offentliggøre nye designs på deres spilletrøjer. Og selvom designet som regel ikke afviger meget fra det forrige design, er der tit ændret på detaljerne, så den landsholdstrøjen til enhver ny slutrunde bliver helt unik. Ofte kommer designet også an på, hvilken sponsor der er på trøjen i lige netop det år, da det også har meget at sige for designet. Det danske landshold har eksempelvis i mange år spillet med Hummel striberne på trøjen, men da man i 2004 skiftede Hummel ud med Adidas, skete der også markante ændringer på selve trøjen. Striberne kom dog tilbage på ærmerne i 2016, da man igen fik et samarbejde med Hummel.

Husk at du for mange landsholds både kan finde landsholdstrøjer til både herrer, kvinder og børn. Det er også tit en mulighed at finde målmandstrøjerne fra landsholdet, hvis du er interesseret i dem. Og så er det altid godt at være vågen op til en ny slutrunde, så du kan sikre dig de nyeste trøjer, som spillerne kommer til at løbe på banen i.

Copyright 2024 - Pilanto Aps