Tunesiens landsholdstrøjer

Fan af Tunesiens fodboldlandsholdTunesien er et af de hold fra det afrikanske kontinent, vi har haft glæde af at opleve til VM slutrunder mange gange gennem tiden. Siden 1998 har de været med hele fem gange, men desværre er det på intet tidspunkt blevet til mere for landet end gruppespillet. Forhåbentlig bliver der lavet om på det i fremtiden. Til VM i 2018 fik de historiens bare anden sejr under VM, da de slog Panama med 2-1.

Kigger man på en af de andre turneringer, landet også er med i, har de ved Africa Cup of Nations fået en enkelt guldmedalje, to i sølv og en i bronze. Guldet kom i 2004.

Se udvalget af Tunesien landsholdstrøjer her.

Store spillere for Tunesiens landshold

Fra 1996 til 2009 nåede Radhi Jaïdi at spille 105 kampe for Tunesiens landshold, og dermed er han den spiller, der har opnået flest kamp for landsholdet. Kigger man på antallet af scoringer, er det hos Issam Jemâa, rekorden skal findes. Angriberen nåede at nette 36 gange i landsholdstrøjen, inden han stoppede i 2014.

Af andre nævneværdige spillere for Tunesiens landshold finder vi Chokri El Ouaer, Khaled Badra, Kaies Ghodhbane, Wahbi Khazri og Adel Selimi. Derudover kan du nok også kende aktive navne som Issam Jebali, Anis Ben Slimane og stortalentet Hannibal Mejbri fra Manchester United.

Tunesiens landsholdstrøje gennem tiden

Tunesiens røde og hvide farver i flaget går også igen i deres fodboldtrøjer, og det har de gjort altid. Ligesom vi måske kender det fra vores eget landshold, har Tunesien også skiftet mellem at bruge enten den røde eller hvide trøje som hjemmebanetrøje. Nogle gange har det været en rød med hvide detaljer, andre gange omvendt. Og det har det danske landshold også gjort gennem tiden.

Mange firmaer har været som sponsorer af trøjen gennem tiden, men senest er det Kappa, der har stået for det, hvilket de har gjort siden 2019.

Viser alle 4 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps