Jesper Lindstrøm

Jesper Lindstrøm er en af de helt store kometer inden for dansk fodbold i disse år. Efter en succesfulde periode i Danmark, brænder han nu også Bundesligaen af, og der er ingen tvivl om, at Lindstrøm, der også bliver kaldt Jobbe, ender med at spille på en af de helt store adresser i løbet af sin karriere.

Her zoomer vi ind på Jesper Lindstrøms opvækst med ungdomsfodbold i Danmark samt hans store spring til udlandet, og husk at du altid kan finde din egen Jesper Lindstrøm trøje hos os.

Opvækst og ungdomsfodbold

Jesper Grænge Lindstrøm er født d. 29. februar 2000. Til daglig går han også under kælenavnet Jobbe, der har hængt ved siden hans tid i Brøndby.

Inden den dynamiske, offensive midtbanespiller nåede at skrive under på sin første professionelle kontrakt, startede han med at spille fodbold som helt lille i B70 Taastrup. Derefter blev det til en kort periode i Vallensbæk IF, inden han i 2009 blev U13 spiller i Brøndby IF.

Se udvalget af Brøndby trøjer her.

Jesper Lindstrøm viste rigtig god figur og et kæmpe talent på ungdomsholdene i Brøndby, og han blev en af “klubbens egne”, der gik fra talentfodbold og hele vejen til debut på førsteholdet i Superligaen. Den fik han som 19-årig i juli 2019.

Det store midtbanetalent nåede at spille i to sæsoner for den blå og gule klub på Vestegnen, og han var en af de bærende kræfter bag Brøndbys mesterskab i 2020/2021 sæsonen.

Det var netop også på baggrund af denne sæson, at udlandet stod klar til at tage imod den unge stjernespiller.

Guten tag, Frankfurt

Der var mange sultne klubber, der ønskede at hive den bare 21-årige Jesper Lindstrøm til sig. Det blev dog tyske Eintracht Frankfurt, der lykkedes med at få unge Lindstrøm til at skrive under på en fem-årig kontrakt med klubben i sommeren 2021. 7 mio. euro blev sendt til Vestegnen, og så var Lindstrøm ellers klar til at tørne ud i en af verdens bedste fodboldligaer.

Det tog ikke lang tid for Jesper Lindstrøm at gøre sig fortjent til en fast plads på holdet i Frankfurt, og han er i dag en af de vigtigste offensive spillere i klubben, da han altid er garant for enten mål eller oplæg. Ligesom han betød meget for Brøndbys mesterskab i 2021, var han også en vigtig brik i Frankfurts Europa League triumf sæsonen efter.

Få din egen Frankfurt trøje nu.

Trofæer vundet i klubkarrieren

Selvom Jesper Lindstrøm stadig er ung, har han allerede været med til at løfte flere pokaler i sin karriere. Herunder kan du se et overblik over hans pokaler.

Brøndby IF

  • Superligaen – 2020/2021

Eintracht Frankfurt

  • Europa League – 2021/2022

Jesper Lindstrøm på landsholdet

16 år, en måned og 22 dage gammel var Jobbe, da han for første gang fik lov til at gå på banen i de røde og hvide farver. Det var på det danske U16 landshold, og han nåede at spille for både U16, U19 og U21 landsholdet, inden han fik sin officielle debut på det danske A-landshold.

Debuten kom d. 11. november 2020 i en venskabskamp mod Sverige. Han kom på banen efter 86 minutter i stedet for Lucas Andersen. En sjov detalje her er, at selvom Kasper Hjulmand var landstræner på det tidspunkt, var det officielt Ebbe Sand, der gav ham debut, da Hjulmand vær i corona isolation på kampdagen.

Du kan også klæde dig i rødt og hvidt – find din landsholdstrøje her.

5 hurtige facts om Jesper Lindstrøm

  • Jesper Lindstrøm nåede at score 15 mål og lave 15 assist i sine 65 kampe for Brøndby før skiftet til Frankfurt.
  • Jesper Lindstrøm har prøvet at spille både Europa League og Champions League. Begge dele med Frankfurt.
  • En enkelt gang har Jobbe set rødt. Dette skete under hans tid i Brøndby.
  • Jesper Lindstrøm scorede sit første mål i Bundesligaen for Frankfurt i en 2-0 sejr mod SC Freiburg.
  • Privat danner Jesper Lindstrøm par med Sofie Gregersen. De bor i Frankfurt.
Copyright 2022 - Pilanto Aps