Eintracht Frankfurt trøjer

Eintracht Frankfurt er en af de Bundesliga klubber, der kan bryste sig af at have en historie fra det forrige århundrede. Klubben kom egentlig først til verden i 1911 efter en sammenslutning af klubberne Frankfurter Fußball-Club Viktoria von 1899 og Frankfurter Fußball-Club Kickers von 1899. Førstnævnte ses som den oprindelige del af Eintracht Frankfurt i dag, og derfor har man også 1899 som det grundlæggende år for klubben.

Eintracht Frankfurt var en af de 16 hold, der var med til at stifte Bundesligaen i tidernes morgen, men på trods af mere end 50 sæsoner i den bedste tyske række, er det aldrig lykkes klubben at løbe med et mesterskab i Bundesligaen. Det bedste resultat har været en 3. plads.

Se udvalget af Eintracht Frankfurt trøjer her.

Eintracht Frankfurt trøjer gennem tiden

Klubbens logo er rødt og hvidt. Derfor har klubben i mange år også optrådt i netop disse farver. I perioder har man dog valgt at bruge en sort og hvid udgave af logoet, og derfor optræder klubben også i sorte og hvide trøjer. Det varierer fra sæson til sæson, om den røde farve får en plads på trøjen, eller om der vælges en komplet sort og hvid dragt.

I mange år var det den røde trøje, der klart blev brugt mest. Men i de senere år har den sorte farve vundet næsten lige så meget indpas i trøjens design.

Store spillere i Eintracht Frankfurt

Med klubbens mange år på øverste hylde i tysk fodbold, har der også været sin del af store spillere forbi Eintracht Frankfurt. Af historiske spillere kommer vi dog heller ikke uden om ikoner som Karl-heinz Körbel, der med sine 718 kampe er den spiller med flest kampe i klubben. Derudover har spillerne Jürgen Grabowski, Bernd Nickel og Bernd Hölzenbein alle over 500 kampe noteret for Die Adler. Også mere nutidige navne som Luka Jovic, Sebastien Haller, André Silva, Kevin Trapp, Carlos Salcedo, Ante Revic og Bas Dost har været i klubben.

Kun få spillere med dansk pas har været at finde på holdkortet i klubben – herunder Frederik Rønnow og Jesper Lindstrøm.

Viser alle 35 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps