Danske fodboldspillere

Hvis der er noget, vi elsker her i Danmark, er det uden tvivl fodbold, og ikke mindst de danske fodboldspillere, der, både nu, og gennem historien har været med til at løfte dansk fodbold. I disse tider har vi rigtig mange store danske fodboldnavne, der gør sig på et rigtig højt niveau rundt omkring i Europa, og her har vi lavet en liste med mange af de store spillere, som du let kan læse mere om, hvis du har lyst til det. Vi har naturligvis også gjort det nemt for dig at finde din helt egen fodboldtrøje med den stjerne, du gerne vil have på ryggen.

Danmarks flag

Vi har i dag danskere i alle de store ligaer – lige fra Premier League og La Liga til Bundesligaen, Serie A og Ligue 1. Derudover har vi jo også rigtig mange gode spillere hjemme i vores egen Superliga, som vi bestemt heller ikke må glemme.

Mange af stjernerne på listen herunder er også inde omkring det danske landshold, som i disse år virkelig spiller på et højt niveau.

Så uanset om du vil vide mere om Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Simon Kjær, Christian Eriksen eller en helt anden, finder du dem på listen herunder.

Kendte og populære fodboldspillere fra Danmark

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps