Danske fodboldtrænere

Der findes et havd fa danske fodboldtrænere i det danske ligasystem, men der er også en række danske trænere der har fundet vej til nogle flotte trænerposter i det store udland – også på øverste hylde.

Her på siden kan du finde en liste med populære og kendte danske fodboldtrænere. Listen indeholder nuværende trænere, men du kan også læse om de mest populære tidligere danske fodboldtrænere.

Danmarks flag

Danmark leverer måske ikke den ene toptræner efter den anden, men der har været store danske trænernavne gennem tiden, og der er bestemt også en masse nuværende trænere med dansk pas der går det godt i de hjemlige ligaer og i det store udland.

En af de mest kendte tidligere danske trænere er Morten Olsen, som i mange år var træner for det danske fodboldlandshold.

Der er dog også en række nuværende trænere der gør det godt, og som også bemærkes for deres bedrifter uden for landets grænser. Det er f.eks. Thomas Frank, som for alvor har slået sit navn fast som succestræner for engelske Brentford. Men det er også værd at nævne Bo Svensson, Jess Thorup, Bo Henriksen og Brian Priske som alle er ved at gøre international karriere i trænerjobbet på den store scene.

I den hjemlige liga er der f.eks. legender som Kent Nielsen, Ove Christensen, Ove Pedersen og mange flere.

Kendte og populære fodboldtrænere fra Danmark

Trænere fra andre lande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!