Tyske fodboldtrænere

Tyskland er en stolt fodboldnation, og flere af nutidens største fodboldtrænere kommer fra Tyskland. Derfor kender du nok også langt de fleste af de trænernavne, vi kommer ind på her, når vi skal zoome ind på de bedste tyske fodboldtrænere.

Særligt en har gjort sig bemærket med sine mange år i engelske Liverpool. Men vi må heller ikke glemme dem, der skal løfte den tyske trænerarv, når han en dag ikke længere står på sidelinjen.

Klik her for at se en liste over de mange tyske trænere.

Tysklands flag

De mest populære tyske fodboldtrænere

  • Jürgen Klopp – Klopp er nok den mest populære og succesfulde tyske træner i moderne fodbold. Han er særlig kendt for sin tid i Borussia Dortmund og engelske Liverpool.
  • Thomas Tuchel – I 2009 tiltrådte Tuchel som træner i Mainz 05. Siden har han været på store adresser som Dortmund, PSG, Chelsea og Bayern München.
  • Joachim Löw – Selvom Löw også har været klubtræner, er han særlig kendt for sin tid i spidsen for det tyske landshold, som han nåede at træne i hele 15 år.
  • Hansi Flick – Flick blev særlig kendt, da han trådte ind som træner i Bayern München i 2019, hvorefter han tog over for Joachim Löw på det tyske landshold.
  • Marco Rose – Rose slog igennem som manager for RB Salzburg, inden han kom til den tyske Bundesliga, hvor han har haft hold som Borussia Mönchengladbach, Dortmund og RB Leipzig.

Store pokaler vundet af tyske trænere

Klopp har vundet næsten alt, hvad der er værd at vinde som manager. Det tæller bl.a. Champions League, Premier League, FA Cup, Bundesligaen, FIFA Klub VM, UEFA Super Cup og meget mere.

Tuchel har også gjort sig bemærket med pokaler fra bl.a. Champions League, Bundesligaen, Ligue 1, UEFA Super Cup, FIFA Klub VM og DFB Pokal.

Og så har Joachim Löw vundet det måske største trofæ inden for fodbold, nemlig VM med Tyskland i 2014.

Kendte og populære fodboldtrænere fra Tyskland

Trænere fra andre lande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!