Franske fodboldtrænere

Vi kender mange store franske fodboldspillere, men man må heller ikke gå udenom de mange store franske fodboldtrænere, der er her nu, og som har været gennem tiden. Hvis du ikke lige kan huske de største af de franske trænere, kan det være, at vi her kan hjælpe dig med at genopfriske din hukommelse, når vi zoomer ind på dem.

Franske trænere har jo gjort det virkelig godt i mange af de største ligaer, og hvis du vil læse mere om den enkelte træner, kan du finde en række af franske trænere på listen herunder.

Frankrigs flag

Store franske fodboldtrænere

  • Zinedine Zidane – Den måske mest kendte franske fodboldtræner i nyere tid. Foruden at være en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde, har han som træner for Real Madrid også opnået virkelig flotte resultater.
  • Arsène Wenger – Arsène Wenger er nok mest kendt for sin tid som træner i Arsenal, hvor han opnåede stor succes. Derudover har han også trænet hold som Nancy og Monaco.
  • Patrick Vieira – Vieira nåede at spille under Wenger i Arsenal, men som træner har han også gjort det godt. Han har bl.a. trænet hold som Nice, Crystal Palace og Strasbourg.
  • Didier Deschamps – Deschamps har stået i spidsen for det franske landshold siden 2012, og forinden havde han været forbi Monaco, Juventus og Marseille.

De største triumfer fra franske fodboldtrænere

La Liga, Champions League, Premier League, VM. De franske fodboldtrænere har vundet stort set alt, hvad der er værd at vinde.

Zidane ryddede bordet i Real Madrid med trofæer i La Liga, Champions League og den spanske pokalturnering samt VM i fodbold.

Wenger vandt flere gange det engelske mesterskab med Arsenal, mens Didier Deschamps har hentet VM guld hjem til Frankrig i 2018. Dertil har han vundet det franske mesterskab og den franske liga cup med hhv. Marseille og Monaco.

Kendte og populære fodboldtrænere fra Frankrig

Trænere fra andre lande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!