Kroatiske fodboldtrænere

Kroatien har gennem tiden skabt store øjeblikke på banen, men man har også formået at skabe stærke og solide trænere, som vi tager et nærmere kig på her.

Der er ikke tale om de mest vindende trænere i Europa, men derfor må man ikke underkende de kroatiske trænere, som der stille og roligt bliver flere og flere af på topplan, og som vi måske ser i en af de helt store klubber i moderne fodbold.

På listen herunder kan du også læse meget mere om de enkelte træner, hvis du vil.

Kroatiens flag

Udvalgte kroatiske fodboldtrænere

  • Edin Terzic – Terzic er nok mest af alt kendt for sin tid som Borussia Dortmund træner, hvor han trådte til i 2020. Han er et af de varmeste kroatiske trænernavne i fodboldens verden.
  • Ivan Juric – Som spiller tørnede han ud for bl.a. Sevilla, Genoa og Crotone, men som træner har han primært holdt sig til italiensk fodbold. Her han bl.a. stået i spidsen for Genoa, Torino og Hellas Verona.
  • Alen Horvat – Alen Horvat startede sin trænerkarriere i kroatiske Krk, men har i nyere tid stået i spidsen for en lang række hold i Mellemøsten som bl.a. Al-Nassr, Al-Batin, Al-Arabi og Al-Khaleej.
  • Kresimir Rezic – Også Rezic er at finde på disse kanter med en fortid i spidsen for hold som Al-Tai og Damac.

Triumfer og pokaler vundet af kroatiske trænere

Mange af de store pokaler blandt de kroatiske trænere kommer fra hjemlandet. Her har en træner som Ante Cacic bl.a. vundet det kroatiske mesterskab, den kroatiske pokalturnering og Super Cup i hjemlandet med Dinamo Zagreb.

Alen Horvat har vundet den Saudi Arabiske Super Cup med Al-Nassr, og så kan Edin Terzic skriver trofæer som den tyske Super Cup og DfB pokalturnering på sit CV.

Kendte og populære fodboldtrænere fra Kroatien

Trænere fra andre lande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!