Polske fodboldtrænere

Vi kender en lang række gode polske fodboldspillere, men hvor mange polske fodboldtrænere kender du egentlig? Og hvor mange af dem har været at finde på øverste hylde?

Her tager vi et nærmere kig på de største polske fodboldtrænere, samt hvad de har opnået af succes indtil nu. Og det kan jo være, at du kender lidt flere, end du lige går og tror.

Vil du vide mere om den enkelte træner, kan du på listen herunder klikke dig ind på de mest kendte polske trænere og læse mere.

Polens flag

Udvalgte polske fodboldtrænere

  • Adam Nawalka – Nawalka har blandt andet været træner for det polske landshold fra 2013-2018. Dertil har han været manager for klubber som Wisla Kraków og Lech Poznan.
  • Michal Probierz – Probierz er den nuværende fungerende manager for Polen. Han har en fortid som træner for klubber som Nieciecza, Cracovia, LKS Lodz og Wisla Kraków.
  • Jack Zielinski – Zielinski er efterhånden en veteran inden for polsk ligafodbold. Her har han blandt andet været træner for Lech Poznan, Arka Gdynia, Cracovia, Nieciecza og mange, mange flere.
  • Marek Papszun – Papszun nåede at være i spidsen for Raków-mandskabet i syv år, hvor han også høstede flere pokaler. Før det har han været at finde i klubber som KS Lomianki og Legionnovia.
  • Piotr Stokowiec – Stokowiec startede sin karriere i Polonia Warsaw, og har siden styret hold som Lechia Gdansk og LKS Lodz.

Det har de polske trænere vundet

De polske trænere har ikke høstet mange trofæer uden for landets grænser. Tager vi et kig på pokalskabene hos de navne, vi har været inde på herover, finder vi en række trofæer, men alle fra den hjemlige liga og pokalturneringer.

Zielinksi, Stokowiec og Papszun har alle vundet det polske mesterskab, mens Michael Probierz har høstet to pokaltitler og vundet den polske Super Cup to gange.

Kendte og populære fodboldtrænere fra Polen

Trænere fra andre lande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!