Aserbajdsjanske fodboldspillere

Der er ikke kommet mange verdensstjerner fra Aserbajdsjan gennem årene. De aserbajdsjanske spillere går en smule under radaren, og gennem tiden er kun to spillere fra Aserbajdsjan blevet solgt for mere end en million euro. Landet har også stadig til gode at deltage i sin første slutrunde. På trods af de få velkendte aserbajdsjanske navne, har der stadig været aserbajdsjanske spillere i både Premier League, La Liga og Æresdivisionen gennem årene.

Aserbajdsjan flag

Lad os starte ud med at tage et kig på den aserbajdsjanske spiller, der er blevet solgt for det højeste beløb nogensinde. Her skal vi have fat i Richard Almeyda, der har transferrekorden med en sum på 1,28 mio. euro. Det skete, da han i 2012 blev solgt fra brasilianske Santo André til Qarabag FK.

Den eneste anden aserbajdsjaner, der er blevet solgt for mere end en million euro, er Narvik Sirkhaev, da han i 01/02 sæsonen blev solgt til Lokomotiv Moskva for præcis en million euro.

Af bærende kræfter på landsholdet gennem årene finder vi navne som Rashad Sadygov, Maksim Medvedev, Aslan Kerimov, Kamran Agayev, Mahir Shukurov, Gara Garayev, Tarlan Ahmadov og Gurban Gurbanov.

Du kan lære de aserbajdsjanske spillere bedre at kende på listen herunder, eller du kan finde din egen Aserbajdsjan landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Aserbajdsjan

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!