UAE fodboldspillere

Der er ikke mange spillere fra De Forenede Arabiske Emirater, der har optrådt i de store europæiske ligaer. Derfor finder vi også mange af de bedste UAE spillere i den hjemlige liga, hvor også mange af de største transfers af UAE spillere har fundet sted.

Hvis vi starter ud med at kigge på, hvem der har været den dyreste spiller fra UAE gennem tiden, finder vi Khamis Esmaael, der satte rekorden tilbage i 2015/2016 sæsonen. Her skiftede han fra Al-Jazira til Al-Ahli for 8,7 mio. euro og slog dermed rekorden fra 08/09 på 2 mio. euro af Saif Mohamed.

Forenede Arabiske Emirater flag

I dag er det UAE-brasilianske Fábio Lima, der er antaget som den mest værdifulde UAE spiller. Efter ham følger spillere som Ali Mabhout, Abdalla Ramadan, Kouame Autonne Kouadio og Caio Canedo.

Tager man et hurtigt kig på UAE landsholdet, finder man vigtige spillere som Adnan Al-Talyani, Ismail Matar, Subait Khater, Abdulrahim Jumaa, Ismail Al Hammadi, Zihair Bakheet og Walid Abbas.

Hvis du vil vide mere om de enkelte UAE spillere, kan du finde mere info om dem på listen herunder. Du kan også finde din egen UAE landsholdstrøje her, hvis du endnu ikke har fået den tilføjet til samlingen.

Kendte og populære fodboldspillere fra De Forenede Arabiske Emirater

Andre populære fodboldlande

Copyright 2023 - Pilanto Aps