New Zealandske fodboldspillere

New Zealand er nok ikke bedst kendt for deres produktion af talentfulde fodboldspillere. Ikke desto mindre har der været en række af new zealandske spillere, der har formået at spille med på øverste hylde. Landet har i mange år bl.a. været repræsenteret i ligaer som Premier League, Serie A og den tyske Bundesliga.

Tager vi et kig på listen over den dyreste fodboldspiller fra New Zealand nogensinde, sidder Chris Wood tungt på rekorden.

New Zealand flag

Faktisk så tungt, at han har slået sin egen rekord fem gange – senest da han skiftede til Newcastle i 21/22 sæsonen for 30 mio. euro. Han er samtidig den mest værdifulde spiller fra New Zealand lige nu.

Øvrige værdifulde spillere tæller blandt andre Bill Tuiloma, Liberato Cacace, Ryan Thomas, Joe Bell, Oliver Sail, Sarpreet Singh, Kosta Barbarouses, Marco Rojas og Marko Stamenic. Vi må heller ikke glemme en spiller som Winston Reid, vi også har godt kendskab til her i Danmark.
Af stærke nationale spillere, der har tørnet ud for landsholdet, finder vi også vigtige brikker som Ivan Vicelich, Simon Elliot, Vaughan Coveny, Ricki Herbert, Chris Jackson, Chris Killen og Stefan Marinovic.

Du kan læse meget mere om de største spillere fra New Zealand på listen herunder.

Kendte og populære fodboldspillere fra New Zealand

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!