Engelske fodboldspillere

Engelske fodboldspillere er uden tvivl nogle af de mest populære stjerner blandt fodboldfans. England er også hjemstedet for verdens måske bedste liga, nemlig Premier League, og i stedet for at søge væk mod andre lande, er det en drøm for langt de fleste englændere at spille i netop denne liga. Derfor er det heller ikke unormalt, at mange af Premier League klubberne stiller med en stor del engelske spillere i deres startopstilling, når de går på banen weekend efter weekend. Dermed ikke sagt, at du ikke kan finde englændere i både La Liga, Serie A og Bundesligaen, men de er klart mest repræsenteret på hjemligt græs.

Englands flag

England har siden fodboldens oprindelse været en af de største kilder til professionelle fodboldspillere. Og gennem tiden har der da også været enorme stjerner med engelske pas på de største fodbold scener verden over, uanset om der så har været tale om klubfodbold eller engelsk landsholdsfodbold.

Herunder kan du finde mere info om mange af de aktive engelske fodboldspillere, men vi må bestemt ikke glemme, at de står på skuldrene af legender som David Beckham, Alan Shearer, Ashley Cole, Andy Cole, Wayne Rooney, Steven Gerrard, Frank Lampard, Gary Lineker, Bryan Robson og mange, mange flere.

Kendte og populære fodboldspillere fra England

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!