Russiske fodboldspillere

Selvom der er en lang række russiske fodboldspillere at finde i ligaer rundt omkring i Europa, er der også mange af dem, der vælger at spille hjemme i Rusland for nogle af de bedst russiske klubber. Det kan fx være spillere som Mário Fernandes, Igor Akinfeev eller Roman Zobnin, der alle optræder for enten CSKA Moskva eller Spartak Moskva. Dermed ikke sagt, at russerne slet ikke er repræsenteret i nogle af de helt store europæiske ligaer. Der er blandt andet russiske spillere i Serie A og Bundesligaen, samt i Ligue 2 i Frankrig og Segunda Division i Spanien. Førhen har der også været flere russiske spillere i Premier League.

Ruslands flag

Her kan du sikkert huske spillere som Roman Pavlyuchenko, der tørnede ud for Tottenham Hotspur i flere sæsoner, eller hvad med Andrey Arshavin, der var at finde som en fast del af startopstillingen i Arsenal omkring de samme år?

Vil du lære flere af de helt store russiske spillere at kende, kan du via listen herunder finde ud af mere om en lang række af dem. Og selvom russisk sport er sat på standby pt., får vi forhåbentlig endnu flere russiske talentfulde fodboldspillere at se i rundt om i Europa i fremtiden – ikke mindst på det russiske fodboldlandshold.

Kendte og populære fodboldspillere fra Rusland

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!