Salvadoranske fodboldspillere

Salvadoranske spillere har ikke fyldt meget på den internationale fodboldscene på øverste niveau. Men det skal ikke holde os fra at tage et nærmere kig på de bedste salvadoranske spillere lige nu, og hvem der blandt andet har været den dyrest handlede spiller fra El Salvador gennem tiden.

Hvis vi starter ud med sidstnævnte, finder vi spilleren Nelson Bonilla på den øverste og dyreste plads på denne liste. Han satte rekorden i 2018/2019 sæsonen, da han valgte at skifte fra Sukhotai FC til Bangkok United i den thailandske liga for en sum på 800.000 euro i november 2018. Dermed slog han rekorden fra 2012/2013 af Rodolfo Zelaya på 200.000 euro.

El Salvador flag

I dag er den mest værdifulde salvadoranske spiller Álex Roldán, efterfulgt af navne som Brayan Gil Hurtado, Bryan Tamacas, Mario González, Eriq Zavaleta, Darwin Cerén og Eric Calvillo.

På det salvadoranske landshold finder vi også vigtige tidligere profiler som Alfredo Pacheco, Dennis Alas, Leonel Cárcamo, Marvin González, Rudis Corrales, Ramón Sánchez samt Raúl Díaz Arce.

Vil du lære de salvadoranske spillere bedre at kende, finder du meget mere info om dem på listen herunder. Du kan også vælge at købe din helt egen El Salvador landsholdstrøje lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra El Salvador

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!