Chilenske fodboldspillere

De chilenske fodboldspillere er gjort af noget ganske særligt. Igen og igen har de kvalificeret det chilenske landshold til VM i fodbold, samt formået at vinde Copa América og gjort deres fædreland stolt på den helt store fodboldscene.

Nogle af de største fodboldspillere fra Chile må uden tvivl være navne som Alexis Sánchez, Claudio Bravo og Arturo Vidal. De har alle spillet for nogle af de største fodboldklubber i verden og haft en stor indflydelse på det chilenske landshold.

Chile flag

Andre ikoniske chilenske fodboldspillere er navne som Gary Medel, Mauricio Isla, Eduardo Vargas, Marcelo Salas og Gonzalo Jara.

Det er også Sánchez og Vidal, der har været omdrejningspunkterne i de største handler med chilenske fodboldspillere gennem tiden. I dag har Alexis Sánchez rekorden med skiftet fra FC Barcelona til Arsenal i 2014 for 42,5 millioner euro.

Kigger man på de mest værdifulde chilenske fodboldspillere, er det navne som Ben Brereton Díaz, Guillermo Maripán og Erick Pulgar der topper denne liste.

Selvom mange chilenske spillere har repræsenteret europæiske klubber gennem årene, er der også stadig mange, der bliver i Sydamerika og tørner ud for klubber i bl.a. Brasilien, Argentina og Mexico.

Du kan læse mere information om de chilenske fodboldspillere herunder. Du kan også se udvalget af Chiles landsholdstrøjer her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Chile

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!