Usbekiske fodboldspillere

I Usbekistan kan de også sagtens lave fodboldspillere, der kan være med på øverste niveau. De har fx været repræsenteret i ligaer som Serie A, den russiske Premier Liga og den portugisiske Primeira Liga. Her zoomer vi ind på de bedste, dyreste og mest værdifulde usbekiske spillere, så du kan lære dem bedre at kende.

Lad os starte med at tage et kig på den dyreste spiller fra Usbekistan nogensinde. Rekorden blev nemlig sat for nylig, og den blev sat af Eldor Shomurodov, da han i 2021 skiftede fra Genoa til AS Roma for 18 mio. euro.

Usbekistan flag

Dermed slog han sin egen rekord, han havde sat året forinden med skiftet til Genoa fra russiske Rostov for 9 mio. euro.

I dag er Shomurodov også den mest værdifulde usbekiske spiller. Efter ham følger navne som Jaloliddin Masharipov, Otabek Shukurov, Aziz Ganiev, Igor Sergeev, Odildzhon Khamrobekov, Bobur Abdikholikov og Ibrokhimkhalil Yuldoshev.

På det usbekiske landshold har de vigtigste og bedste navne gennem årene været profiler som Server Djeparov, Timur Kapadze, Odil Ahmedov, Ignatiy Nesterov, Anzur Ismailov, Alexander Geynrikh, Aziz Haydarov og Islom Tukhtakhodjaev.

Du kan lære de usbekiske spillere bedre at kende på listen herunder, eller du kan få din helt egen Usbekistan landsholdstrøje lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Usbekistan

Andre populære fodboldlande

Copyright 2023 - Pilanto Aps