Ungarske fodboldspillere

De ungarske spillere har gennem tiden formået at få deres landshold med til hele ni VM-slutunder og fire EM-slutrunder. Så der er kvalitet at komme efter blandt de ungarske fodboldspillere, der gennem tiden også har været at finde i de bedste fodboldligaer som Premier League, Bundesligaen og Serie A.

Indtil 2020/2021 sæsonen havde Balázs Dzsudzsák rekorden som værende den dyreste ungarske spiller nogensinde.

Ungarn flag

Han satte rekorden to gange på bare seks måneder i 2011/2012 sæsonen – først med skiftet fra PSV til russiske Anzhi for 14 mio. euro, og et halvt år senere fra Anzhi til Dinamo Moskva for 19 mio. euro. I 2020/2021 slog Dominik Szoboszlai rekorden med en transfer fra RB Salzburg til RB Leipzig for 22 mio. euro.

Dominik er stadig den mest værdifulde ungarske fodboldspiller i dag. Han er efterfulgt af profiler som Attila Szalai, Roland Sallai, Willi Orbán og Milos Kerkez.

Foruden de spillere, vi har nævnt, har der også været øvrige ungarske landsholdsprofiler som Gábor Király, József Bozsik, Zoltán Gera, Roland Juhász, Ferenc Puskás, Sándor Kocsis og László Fazekas.

Du kan lære de ungarske spillere bedre at kende via listen herunder. Du kan også finde din egen Ungarn landsholdstrøje her, hvis du mangler sådan en.

Kendte og populære fodboldspillere fra Ungarn

Andre populære fodboldlande

Copyright 2023 - Pilanto Aps