Venezuelanske fodboldspillere

Selvom de venezuelanske spillere ikke har opnået at kvalificere landsholdet til en VM slutrunde nogensinde, har man stadig formået at skabe nogle individuelle profiler, der bl.a. har spillet med i nogle af de helt store klubber og stærkeste ligaer i verden.

Venezuela har bl.a. været repræsenteret i ligaer som Premier League, Serie a og La Liga.

Venezuela flag

Den dyreste venezuelanske spiller nogensinde er Salomón Rondon. Og ikke bare en gang har han slået sit navn fast i toppen af denne liste. Rondon har stået for fire ud af fem af de dyreste handler med en venezuelansk spiller gennem tiden. Han er bl.a. blevet købt og solgt for 9 mio. euro, 17 mio. euro, 18 mio. euro og sidst, men ikke mindst, 18,27 mio. euro, der i dag også er rekorden. Den fandt sted, da han skiftede fra West Bromwich til kinesiske DL Pro i 2019.

I dag er de mest værdifulde spillere fra Venezuela navne som Yangel Herrera, Yeferson Soteldo, Josef Martínez, Jefferson Savarino, Darwin Machís og Han Hurtado.

På landsholdet er og har nogle af profilerne været navne som Juan Arango, Tomás Rincón, José Manuel Rey, Roberto Rosales, Jorge Alberto Rojas, Miguel Mea Vitali og Giancarlo Maldonado.

Du kan lære de venezuelanske spillere bedre at kende herunder, eller du kan finde din egen Venezuela landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Venezuela

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!