Græske fodboldspillere

I Grækenland har de gennem årene været i stand til at producere en række store spillere, der har været med i de bedste ligaer i Europa.

De sprøjter ikke verdensstjerner ud i hobetal, men år for år kommer der lige en spiller eller to, der kan være med hos de bedste klubber, og på den måde bliver Grækenland ved med at være repræsenteret på de bedste fodboldadresser i Europa.

Grækenland flag

Hvis vi starter ud med at kigge på transferrekorden for den dyreste, græske spiller gennem tiden, finder vi Konstantinos Manolas, der i sommeren 2019 mere end fordoblede den tidligere transferrekord med sit skifte fra AS Roma til SSC Napoli. Summen lød på 36 mio. euro, hvor den tidligere rekord på 17,5 mio. euro var sat af Panagiotis Retsos få år forinden.

I dag ses Konstantinos Tsimikas som den mest værdifulde græske spiller. Efter ham følger navne som Odysseas Vlachodimos, Konstantinos Mavropanos, Anastasios Bakasetas, Vangelis Pavlidis, Georgios Masouras og Christos Tzolis.

På det græske landshold har nogle af de største profiler været spillere som Giorgos Karagounis, Theodoros Zagorakis, Kostas Katsouranis, Vasilis Torosidis, Angelos Basinas, Nikos Anastopoulos og Angelos Charisteas.

Du kan lære de græske spillere bedre at kende på listen herunder.

Kendte og populære fodboldspillere fra Grækenland

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!