Østrigske fodboldspillere

De østrigske spillere er ikke bange for at gå til den og vise verden, hvad de har at byde på. Med mere end ti slutrunder i historien, både VM og EM deltagelse, har de østrigske spillere vist sig frem på flotteste vis til både Europa og resten af verden. Og landet har da også produceret spillere, der kan være med helt oppe på bedste niveau i de bedste europæiske klubber.

Den dyreste østrigske fodboldspillere nogensinde har indtil videre været Marko Arnautovic, da han i 2019 valgte at forlade West Ham og Premier League til fordel for kinesiske SH SIPG for 25 mio. euro.

Østrig flag

At han sidder på rekorden skyldes dog nok især, at landets helt store stjerne, David Alaba, skiftede på en fri transfer fra Bayern München til Real Madrid. Han er i dag den mest værdifulde østrigske fodboldspiller, og han er foran navne som Konrad Laimer, Xaver Schlager, Marcel Sabitzer, Philipp Lienhart, Christoph Baumgartner og Nicolas Seiwald.

Af østrigske legender finder vi også navne som Andreas Herzog, Aleksandar Dragovic, Anton Polster, Gerhard Hanappi, Karl Koller, Johann Krankl, Johann Horvath og Marc Janko.

Du kan læse meget mere om de østrigske spillere på listen herunder, eller du kan finde et stort udvalg af Østrigs landsholdstrøjer lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Østrig

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!