Omanske fodboldspillere

Når vi kigger nærmere på omanske fodboldspillere, er der en rigtig stor del af dem, der kun har spillet i den hjemlige liga, og hvis de skifter til udenlandske klubber, er det gerne til nabolandene UAE, Qatar eller Bahrain. Ikke mange omanske spillere har taget turen til en europæiske fodboldscene, men forhåbentlig vil det ske mere og mere i fremtiden. Her zoomer vi ind på de bedste, dyreste og mest værdifulde omanske fodboldspillere.

Oman flag

Hvis vi starter med at tage et kig på, hvem der har været den dyreste omanske fodboldspiller nogensinde, går denne ære til målmanden Ali Al-Habsi, der som den eneste omanske spiller er blevet solgt til europæisk fodbold. Rekorden blev sat i sommeren 2011, da han tog skiftet fra engelske Bolton til Wigan for 4,3 mio. euro.

Vender vi blikket mod de mest værdifulde omanske spillere i dag, finder vi i toppen navne som Salah Al-Yahyaei, Arshad Al-Alawi, Khalid Al-Hajri, Ibrahim Al-Mukhaini, Juma Al-Habsi, Ahmed Al-Khamisi og Abdullah Fawaz.

På landsholdet har nogle af de vigtigste og bedste profiler gennem tiden været spillere som Ahmed Mubarak, Fawzi Bashir, Hassan Mudhafar, Amad Al-Hosni, Saad Al-Mukhaini og Ahmed Hadid.

Du kan lære de omanske spillere bedre at kende på listen herunder, eller du kan finde din egen Oman landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Oman

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!