Norske fodboldspillere

Hos vores skandinaviske kammerater fra Norge er de også glade for at spille fodbold. Selvom Norge måske mere er kendt for at hive medaljer hjem i skisport, betyder det ikke, at de ikke også kan finde ud af at producere fodboldspillere på allerhøjeste niveau. Se populære norske fodboldspillere her.

Lige nu kan vi fx bare tage et blik på den måske bedste liga i verden, nemlig den engelske Premier League, hvor spillere som Martin Ødegaard og især Erling Haaland er ved at brænde ligaen fuldstændig af med deres utrolige egenskaber på græsset. Så selvom Norge måske ikke er kendt for kvantiteten af topspillere, er der ingen tvivl om, at de rammer jackpot fra tid til anden.

Norges flag

Der har naturligvis også været utroligt mange gode norske spillere gennem tiden. Hvem husker ikke navne som John Arne Riise, Henning Berg, Ole Gunnar Solskjær, John Carew, Brede Hangeland og Tore André Flo?

I dag er det lidt yngre talenter, der repræsenterer norsk fodbold rundt omkring i Europa. Som sagt er Haaland og Ødegaard to af de helt store norske spillere lige nu, men også navne som Alexander Sørloth, Sander Berge, Jens Pette Hauge, Joshua King og Mohamed Elyounoussi er genkendelige for mange fodboldnørder, og du kan læse mere om flere af dem herunder.

Kendte og populære fodboldspillere fra Norge

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!