Spanske fodboldspillere

Hvis der er noget, der rimer på fodbold, må det siges at være Spanien. Det er hjemstedet for nogle af de største fodboldklubber, de bedste talentfabrikker og mest talentfulde fodboldspillere overhovedet. Både historisk, men i den grad også i disse tider, er der bestemt ikke mangel på kvalitet, når det kommer til spanske fodboldspillere.

Her på siden kan vi hjælpe dig med at finde din nye fodboldtrøje med lige netop den spanske spiller på ryggen, som du ser op til – eller måske en spansk landsholdstrøje. Du kan bl.a. kigge nærmere på listen af spanske fodboldspillere herunder, hvis der er nogle af de spanske spillere, du gerne vil blive lidt klogere på.

Spaniens flag

Spanien har jo den fordel at have en egen liga, der er på så højt et niveau, at mange af de spanske spillere nemt kan vælge at blive i Spanien og stadig være med der, hvor det er sjovest. La Liga har et tårnhøjt niveau, og langt størstedelen af alle spillerne i La Liga er fra Spanien.

Af spanske topspillere finder du jo blandt andre Sergio Ramos, Marcos Llorente, Rodri, Laporte, Jordi Alba, Sergio Busquets, Thiago, Parejo, Koke, Carvajal, David Silva, Pique, De Gea, Morata, Marco Asensio, Ferran Torres og mange, mange flere.

Kendte og populære fodboldspillere fra Spanien

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps