Paraguayanske fodboldspillere

Paraguay har altid været et af de sydamerikanske lande, der har formået at skabe topspillere, der har været på øverste niveau. Og det har ikke bare været enkeltstående tilfælde, at der er kommet gode spillere ud af Paraguay, da landet fx har formået at kvalificere sig til VM hele otte gange. Det afspejler en kontinuitet i kvaliteten af paraguayansk spillermateriale.

Paraguay flag

Vi skal tilbage til juli 2014 for at finde den indtil nu dyreste paraguayanske fodboldspiller nogensinde. Handlen skete mellem Hellas Verona og AS Roma, da den italienske storklub valgte at købe Juan Iturbe for 24,5 mio. euro. Senere var den alsidige kantspiller Miguel Almirón bare en halv million euro fra at slå rekorden, da han i 2018/2019 sæsonen skiftede til Newcastle for 24 mio. euro.

Almirón er i dag set som den mest værdifulde paraguayanske spiller. Efter ham kommer navne som Julio Enciso, Gustavo Gómez, Antonio Sanabria, Júnior Alonso, Fabián Balbuena og Jesús Medina.

Historisk er det navne som Paulo da Silva, Justo Villar, Roque Santa Cruz, Carlos Gamarra, Cristian Riveros, Roberto Acuña, José Saturnino Cardozo og Denis Caniza der har været nogle af de mest bemærkelsesværdige profiler på Paraguays landshold.

Du kan finde mere info om de paraguayanske spillere herunder, eller du kan tjekke udvalget af Paraguays landsholdstrøjer ud her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Paraguay

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!