Svenske fodboldspillere

Selvom Sverige nok har hentet flere internationale medaljer inden for bl.a. skisport eller ishockey, kan de faktisk også en ting eller to på en fodboldbane. De har i hvert fald udklækket adskillige store spillere gennem tiden – Thomas Ravelli, Kim Källström, Olof Mellberg, Freddie Ljungberg og Henrik Larsson, bare for at nævne et par af dem – men vi skal ikke kun kigge i fortiden for at finde nogle af de helt store svenske spillere. Selv den dag i dag er der gevinst at hente blandt de svenske talenter, hvilket også er en af grundene til, at Sverige er rigtig godt repræsenteret i selv de største europæiske ligaer.

Sveriges flag

Selvom de førnævnte legender har været rigtig store spillere, er det nok nærmere navne som Zlatan Ibrahimovic, Alexander Isak, Dejan Kulusevski, Emil Forsberg og Victor Lindelöf der står bag på mange af de trøjer med svenske navne, der bliver langet over disken verden over. Særligt førstnævnte har været garant for mange trøjesalg, uanset hvor han har spillet.

Hvis du vil vide mere om de mange gode svenske spillere, der er aktive den dag i dag, kan du finde meget mere info om dem via listen herunder. Så kan du måske også finde ud af, om du skal have en fodboldtrøje med et svensk navn bagpå næste gang.

Kendte og populære fodboldspillere fra Sverige

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!