Congolesiske fodboldspillere

Der har gennem tiden været en række store fodboldspillere fra Congo, der har været med på øverste niveau. Congo har været repræsenteret i ligaer som Premier League, Ligue 1, Bundesligaen og Serie A, og her kommer vi til at zoome ind på de bedste, dyreste og mest værdifulde congolesiske fodboldspillere, så du kan lære dem bedre at kende.

Hvis vi lægger ud med at tage et kig på den dyreste congolesiske fodboldspiller gennem tiden, sidder Christopher Samba på de fire øverste pladser på denne liste.

Congo flag

Den stærke forsvarsspiller er blevet handlet for samet over 40 mio. euro, men den dyreste, enkeltstående handel var, da han skiftede fra russiske Anzhi til engelske Q.P.R. for 15 mio. euro i 2013.

Samba er pensioneret nu, og derfor er de mest værdifulde congolesiske fodboldspillere i dag navne som Gabriel Charpentier, Antoine Makoumbou, Gaius Makouta, Guy Mbenza, Dykan Saint-Louis, Bradley Mazikou, Prestige Mboungou og Emmersón.

På Congos landshold har det været navne som Jonas Bahamboula, Delvin N’Dinga, Destin Makita, Barel Mouko, Oscar Ewolo og Prince Oniangué der har fået flest kampe i trøjen.

Du kan læse meget mere om de enkelte congolesiske fodboldspillere på listen herunder, eller du kan finde din egen Congo landsholdstrøje lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Congo

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!