Japanske fodboldspillere

Japan begyndte for alvor at tage fodbold til sig i 1917, og siden da har landet produceret en lang række store fodboldspillere, der har været med helt fremme på øverste niveau gennem årene. De japanske fodboldspillere er også godt repræsenteret i mange af de store ligaer den dag i dag, da du finder japanske spillere i bl.a. Premier League, Bundesligaen, La Liga og Ligue 1.

Japans flag

Mange af de dygtige japanske fodboldspillere har også repræsenteret det japanske landshold i mange år. Derfor er der også mange japanske spillere, der har opnået mindst 100 kampe for landsholdet. Den mest spillende er legenden Yasuhito Endō. Efter ham følger også profiler som Yuto Nagamoto, Maya Yoshida og Masami Ihara. Kunishige Kamamoto er topscorer for landsholdet med 75 mål i sine 76 kampe og dermed også en legende for japansk fodbold.

Tidligere legendariske japanske fodboldspillere tæller bl.a. også Shunsuke Nakamura, Shinji Kagawa, Makoto Hasebe og Shinji Okazaki. I dag er nogle af de mest profilerede japanske fodboldspillere navne som Daichi Kamada, Takehiro Tomiyasu, Ritsu Doan, Ko Itakura, Takefusa Kubo, Takumi Minamino, Kaoru Mitoma og Wataru Endo.

Du kan herunder blive meget klogere på de japanske spillere individuelt, og du kan også finde din egen japanske landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Japan

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps