Armenske fodboldspillere

Selvom Armenien stadig har til gode at komme til en slutrunde med sit landshold, har holdet stadig haft en solid stamme af gode spillere gennem mange år, hvor flere af dem har spillet med hos store hold og i de bedste europæiske ligaer.

Der er en armenier, der overstråler alle de andre, når det fx kommer til rekorden som værende den dyreste armenier nogensinde. Henrikh Mkhitaryan sidder på de tre øverste pladser på listen over de største handler med en armensk spiller, og han er at finde yderligere to gange i top 10 på selv samme liste. Den største transfer fandt sted, da Manchester United købte ham fra Borussia Dortmund for 42 mio. euro i 2016.

Armenien flag

Foruden Mkhitaryan er nogle af de mest værdifulde armenske spillere i dag navne som Lucas Zelaryán, Eduard Spertsyan, Sargis Adamyan, Tigran Barseghyan, Khoren Bayramyan, Vahan Bichakhchyan og Artur Galoyan.

På landsholdet har særligt navne som Sargis Hovsepyan, Roman Berezovsky, Gevorg Ghazaryan, Robert Arzumanyan, Kamo Hovhannisyan, Varazdat Haroyan, Marcos Pizzelli og den tidligere Randers FC spiller Yura Movsisyan været nogle af de bærende kræfter.

Hvis du vil lære de armenske spillere bedre at kende, kan du finde meget mere info om dem på listen herunder.

Kendte og populære fodboldspillere fra Armenien

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!