Uruguayanske fodboldspillere

Med et befolkningstal cirka halvt så stort som det danske, er det imponerende, hvor mange gode fodboldspillere der er kommet ud af Uruguay gennem årene. Efter Brasilien og Argentina er Uruguay et af de mest succesfulde sydamerikanske landshold nogensinde, og kigger mange på listen over både nuværende og tidligere fodboldspillere, kommer det heller ikke som den helt store overraskelse.

Uruguay flag

Selvom Darwin Núñez var meget tæt på at slå rekorden som værende den dyreste uruguayanske fodboldspillere nogensinde, da han skiftede til Liverpool i 22/23 sæsonen, er det stadig Luis Suárez, der sidder på den rekord. Han skiftede fra Liverpool til FC Barcelona for knap 82 mio. euro 2014 – to millioner mere end hvad Darwin Núñez kostede.

Darwin Núñez indtager også en 2. plads over de mest værdifulde spillere fra Uruguay, lige bag ved Federico Valverde. I toppen af denne liste finder vi også navne som Ronald Araújo, José María Giménez, Rodrigo Bentancur, Giorgian de Arrascaeta, Manuel Ugarte og Mauro Arambarri.

Af øvrige legendariske uruguayanske fodboldspillere er der navne som Diego Godín, Edinson Cavani, Fernando Muslera, Diego Forlán, Cristian Rodríguez, Diego Lugano, Héctor Scarone og Egidio Arévalo.

Du kan læse meget mere om de bedste spillere fra Uruguay herunder, eller du kan få din egen Uruguay landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Uruguay

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!